maanantai 28. syyskuuta 2009

Syksyn värien pauloissa

Kohta on jo lokakuu, aika tuntuu menevän todella nopeasti! Nautin jotenkin tästä säästä, tätä en ole neljään vuoteen kokenut, syksy oli Hangzhoussa usein vain muutaman viikon mittainen, t-paidasta siirryttiin melkein suoraan toppatakkeihin! Niinpä mulla ei mitään syystakkeja olekaan...

Luonto on nyt todella kaunis. Aion ottaa kameran entistä useammin matkaan mukaan ja kuvata ihania syksyn värejä. Meillä on onni asua hyvin lähellä järveä, ikkunoista ei näy, mutta muutamassa minuutissa kävelee rantaan, vettä voisi kuvata aina vaan uudelleen ja uudelleen...

Päivä meni taas nopeasti, opiskelua ensin päätteiden edessä ja sitten vielä suurtalouskeittiössä, leivoimme tänään työparini kanssa marjapiirakkaa, joka onnistui upeasti, hyvä me! En siis todellakaan ole mikään kokkikolmonen, mutta meillä on niin hieno porukka, että voi viisaammilta kysellä, kun ei itse tiedä ja se toki vaikuttaa lopputulokseenkin.

Mutta nyt unille, että jaksaa aamulla 6:45 herätä, onneksi mies vie tirppanat hoitoon, niin ei tarvitse tuon aiemmin herätä.

Ihania syyspäiviä kaikille!Lähettäjä Lazy Sunday


9 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Hei!
Eilen vasta bongasin tän uuden blogisi! Kiva seurata teidän perheen elämää nyt täällä Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
tosi kiva kuulla paluukommenttejakin. Kaikki tuppaavat kirjoittelevan ulkomailla ja sitten viesteily loppuu. Olisi kiva kuulla, miten paluu sujuu, miten lapset reagoivat ja mitä jäitte eniten kaipaamaan. Hyvää kotiutumista!
- Kaisa

Nina kirjoitti...

Samoissa tunnelmissa täälläkin.
On ihmetelty tätä syksyä...

On se kyllä ihana kun on neljä vuoden aikaa, on aina mitä odottaa :-D

Ihanaa opiskelija-aikaa!

Nattuli kirjoitti...

Joskus kyllä tuntuu, että täällä Suomessa se kaunis osa syksystä on vain muutaman viikon mittainen ja sitten se muuttuu "puoli-talveksi" eli loskaksi, sateeksi ja kylmäksi tuuleksi.
Hienoa, että takaisin sopeutuminen sujuu hyvin!

Kootut ulkomaanuutiset täältä

Anonyymi kirjoitti...

Katselin Peräkonttikirppiksellä miksi pari tyttöä näytti niin tutuille. Ja sitten välähti, että olen seurannut blogiasi ja sieltä siis tutun näköisiä. Maailma on pieni.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

muistin pitkästä aikaa blogisi ja olikin jännittävää huomata että olette palanneet Suomeen. Ollaan sitten oltu samaan aikaan muuttopuuhissa, eri suuntiin vain kun me muutettiin heinäkuussa Australiaan. :)

Tosi kivaa on päästä lukemaan paluun tunnelmista myös, itseä etukäteen jännittää mitähän siitä paluusta aikanaan tulee kun lapsille se on iso muutos. Tänne muuttaessa meidän lapset oli niin pieniä (molemmat alle 2v.) että eivät kauheasti muutosta hetkahtaneet.

Ihanaa talven alkua teidän perheelle!
Sarita

Anonyymi kirjoitti...

Hei olen alkanut lueskella Kiinan komennuksella olleiden blogeja, ehkä se on osa eheytymistä sen jälkeen,kun UPM kohteli meitä julmasti Kiinassa. Olen kaiken jälkeen löytänyt takaisin oman työuran pariin, olemme voineet palata kotiin,kun UPM:n keskeyttämät nuoren opinnot toisessa kaupungissa IB-lukiossa päättyivät menestyksekkäästi.Miehelle vain pitäisi löytää uusi työpaikka. tekin mietitte samoja asioita Kiinassa. Ihmettelin blogisi alkuvaiheissa puolison psykologisia testejä ym.. UPM:lle olisin halunnut tehdä valheen paljastustestin ennen päätöstä lähteä Kiinaan.

lissu kirjoitti...

Hyvää blogiulua. Olemme kotiutuneet Suomeen runsas vuosi sitten. Kaikki on hienosti iham meidän itsemme ansiosta.Mikäs tässä ulkona sataa ja kynttilälyhdyt lämmittävät mieltä ja kotikatua.

Mrsme kirjoitti...

Hei, pahoittelut kaikille kommentoijille, en ollut saanut niitä sähköpostiini ja jostain syystä ne piti yksitellen hyväksyä ja tein siis sen juuri äsken! Pitääpä tutkia hieman asetuksia! Kiitos kommenteista!