torstai 7. tammikuuta 2010

Vuoden ensimmäinen blogaus

Hieman harvakseltaan olen blogaillut ja tuskimpa tämä tahti tästä kauheasti kiihtyy tämänkään vuoden aikana. Valokuvablogauksen koitan aloittaa uudestaan, mutta tämäkin blogi säilynee, voin silloin tällöin laittaa kuulumisia ja kuvia meidän elämästä.

Tässä hieman jälkijunaan kuva meidän joulusta, nyt on jo kuusi ja muutkin koristeet laitettu pois, ikkunoissa on vielä valot, mutta ei muuta. Olohuoneen järjestyskin vaihtui, televisio siirtyi ikkunaan eteen, ainakin kesään asti.



Tytöt ovat nauttineet kovasti lumesta, etenkin pienet! Lomalla on ollut aikaa laskea pulkalla ja käydä luistelemassa, siitä kuvia seuraavalla kerralla.









Katselin tänään kuvia esikoisen Kiina-esitelmää varten ja tuli kova ikävä kotiin, Kiinaan. Vaikka asiat on täällä hyvin, niin silti huomaan ikävöiväni takaisin. Ja ehkä se ei ole paikka pelkästään, vaan kaipaan sitä elämää, mitä elimme siellä. Kaipaan kouluyhteisöä, expat-yhteisöä ja pientä suomiyhteisöämme. Täällä sitä jotenkin vaan kaikki on omissa koloissaan ja ihana kolo meilläkin on, mutta kai elämässä voisi muutakin olla? Kiinassa oli aina jotenkin jotain, mitä odottaa, juhlia, lomareissuja, säännöllisesti menin junalla Shanghaihin jne., täällä elämä on arkea, ilman sen kummempia odotuksia. Mutta kai se tästä...